Despre noi

COMPANIE

ECOSOFTBN SRL este specializata in transporturi rutiere de marfuri pe rute nationale si internationale, activitati de logistica precum si servicii conexe ale transportului rutier.

ECOSOFTBN performeaza prin mobilitate, rapiditate si profesionalism, desfasurandu-si activitatea cu flota proprie si un personal experimentat in domeniul transporturilor de marfa.
Ofera clientilor solutiile cele mai eficiente si garanteaza integritatea marfurilor pana la destinatie.

EcosoftBN a implementat sistemul FAST DELIVERY, transportul marfurilor fiind asigurat de un echipaj format din doi soferi, reducand la minim perioadele de tranzit si asigurand livrarea marfurilor in timpul cel mai scurt.

SERVICIILE NOASTRE

TRANSPORT RUTIER DE MARFURI

Curse rutiere pe intreg continetul EUROPEAN efectuate cu vehicule proprii echipate ADR, prelate de 100 mc conduse de echipaje de 2 soferi garantate de o asigurare globală CMR de 1.000.000 euro pentru toate tipurile de transport, domestic si interantional, indiferent de natura marfii.

LOGISTICA, DEPOZITARE SI MANIPULARE

ECOSOFTBN ofera solutii complete pentru manipularea, depozitarea si transportarea marfurilor dumneavoastra. Administram un spatiu de stocare inchis de 400 mp, putem manevra marfuri de pina la 7 to.

ALTE SERVICII

Sisteme GPS, limitatoare de viteza, Sisteme de emisie-receptie (statii radio), Sisteme de monitorizare consum combustibil, usoare interventii mecanice si electrice la autocamioane.

PERTENERI

Am dezvoltat cu succes relatii de parteneriat pe plan local, regional si international printre care amintim TERAPLAST Grup, ITC Logistics, , DB Schenker, Dachser Logistics, DSV Group, Procter & Gamble, TRW Germania, Metal Fortex, Precison Tool Steel si multi altii